Portfolio

Als specialist in het bemiddelen van technisch personeel, gelooft TecqGroep erin dat iedere groep specialisten een specifieke aanpak verdient. Deze aanpak bieden wij vanuit verschillende bedrijven en bedrijfsonderdelen.

De TecqGroep bedrijven die verantwoordelijk zijn voor de werving, selectie, plaatsing en detachering van dit personeel zijn Tecforce ('white collar', mbo+-, hbo- en academisch niveau) en Maintec ('blue collar', vmbo- en mbo niveau).

Maintec. The Future Techforce

In Nederland neemt TecqGroep met het merk Maintec een toonaangevende positie in op de flexibele arbeidsmarkt voor technische professionals in uitvoerende functies. 

Maintec heeft deze positie verworven dankzij een uitgebreid lokaal kantorennetwerk en een aparte organisatie voor het plaatsen van internationaal personeel. Door deze opzet is het bedrijf in staat om veel technische specialisten te plaatsen. Naast het werven van ervaren professionals heeft Maintec zich gespecialiseerd in het opleiden van nieuwe vaklieden: Leren & Werken.

Maintec heeft naast de drie concepten ook een eigen vakschool waar kandidaten worden opgeleid tot vakspecialisten in de fietstechniek en autotechniek:

Maintec Vakschool is dé praktijkschool voor opleidingen en cursussen op maat. Bij onze opleidingscentra in Zeist en Uden verzorgt Maintec Vakschool opleidingen en cursussen voor autoschadehersteller en fietsenmakers


Tecforce. Leaders in Technology

Tecforce werft en detacheert toptalent op MBO+-, HBO en WO werk- en denkniveau voor bedrijven die ertoe doen. 

Tecforce gelooft in mensen en kent de werelden van haar opdrachtgevers. Vanuit een diepgaande passie voor technologie zorgt zij telkens voor de juiste expertise om de meest uitdagende projecten tot een succes te maken.

Dit zijn de waarden waar Tecforce voor staat:

 • Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen
  We verkopen geen praatjes en zijn transparant. We houden ons simpelweg aan onze afspraken en behandelen iedereen zoals we zelf ook behandeld willen worden.
 • Wij zijn lokaal en dichtbij
  We staan open voor iedereen en zijn altijd benaderbaar. We snappen de uitdagingen waar organisaties én specialisten voor staan. Zeg ons wat je wilt, wij zijn aanspreekbaar. Altijd en overal, want iedereen telt.
 • Wij denken groots en vrij met je mee
  In de wereld van vandaag staan we met beide benen op de grond. We weten dat de business lokaal is, maar we zien ook het grotere plaatje. We hebben aandacht voor vernieuwing bij opdrachtgevers en specialisten.
 • Alleen ga je hard, maar samen komen we verder
  Teamwerk is de manier om onze doelen te realiseren. Wij delen kennis, succes en onze netwerken. Omdat we geloven in de kracht van de groep. Samen vormen we een geweldig team.
 • Wij geloven in ons werk en resultaat maakt ons gelukkig
  We leveren kwaliteit die de verwachtingen overtreft. Zo maken we de wereld mooier en zijn we nóg trotser op wat we doen. En dat willen we iedereen laten weten.