Paul Uijtewaal

Paul Uijtewaal is sinds maart 2020 benoemd als CEO a.i. bij TecqGroep.

Na een carrière bij binnenlandse en buitenlandse IT-bedrijven waaronder Oracle en Genesys Telecommunications werd hij als DGA succesvol met AMIS, dat in 2016 werd geacquireerd door Conclusion. Daarna heeft hij nog twee jaar gewerkt lid van het Management Board.
Zijn laatste verantwoordelijkheid was die van Managing Director bij Graydon Nederland BV voordat hij de rol bij TecqGroep op zich nam.

Visie

Organisaties moeten vooral in staat zijn om constant om te gaan met verandering.

Verandering is de enige constante, de wereld om ons heen is sneller dan ooit aan het veranderen. Dit maakt het noodzakelijk voor welk bedrijf dan ook om die veranderingen te onderkennen en daar op in te spelen. Het zijn niet alleen technologische veranderingen. Het gaat ook om veranderingen op het gebied van hoe bedrijven met elkaar willen samenwerken en hoe medewerkers aandacht besteden aan hun wensen en ideeën, maar zeker ook hoe we met elkaar aan iets willen bijdragen. Daar ligt een mooie uitdaging.

Mensen

Als mensen je belangrijkste factor zijn dan moet je ze dat dagelijks laten ervaren.

Verandering kan alleen vormgegeven worden en een succesvol onderdeel van je dagelijkse activiteiten vormen als je er elke dag mee bezig bent. Dat geldt bij ons zowel voor onze eigen medewerkers, onze uitzendkrachten en gedetacheerden, maar vooral ook onze relaties.

Bedrijven worden door mensen gevormd en het is onze rol dat goed te begrijpen en als zodanig onze klanten te ondersteunen. Dat moet verder gaan dan het introduceren van gekwalificeerde medewerkers. Het gaat ook om het begrijpen hoe onze medewerkers bijdragen aan het succes van onze relaties. Tegelijkertijd blijven we constant investeren in de groei en expertise van onze medewerkers.

Passie

Het elke dag het een beetje beter doen dan gisteren.

Succesvol ondernemen kost energie maar geeft ook energie. Bij TecqGroep ervaren we dat niet alleen zelf, maar laten we dat onze klanten en medewerkers ook ervaren. Passie voor het vak en passie voor mensen. Dat is waar TecqGroep voor staat.

Paul Uijtewaal, CEO