Paul Uijtewaal benoemd tot CEO a.i. TecqGroep

TecqGroep heeft Paul Uijtewaal per 23 maart 2020 benoemd tot CEO ad interim. Paul zal leiding geven aan de labels van de TecqGroep: Teqoia en Maintec.

Paul Uijtewaal heeft voorheen meerdere senior management posities vervuld bij o.a. Oracle, Genesys Telecommunications en laatstelijk bij Conclusion. Tevens heeft hij ervaring op gedaan als ondernemer bij o.a. AMIS en brengt hij voor de TecqGroep belangrijke ervaring  aan boord op het gebied van commercie, organisatie structuren en arbeidsbemiddeling. Als CEO zal hij leiding geven aan het verder uitbouwen van de TecqGroep in deze uitdagende tijden.


Over de TecqGroep: TecqGroep is een groep bedrijven gespecialiseerd in de bemiddeling van technisch personeel. Haar specialistische werkmaatschappijen Maintec en Teqoia zorgen ervoor dat opdrachtgevers kunnen beschikken over de juiste technische specialisten die onder andere actief zijn in Olie, Gas & (Petro)chemie, Installatietechniek, Bouw & Civiel, en Elektrotechniek. Voor deze specialisten zorgen zij voor een werkplek die past bij hun ambitie en carrièreniveau. Samen nemen deze bedrijven een sterke positie in op de technische arbeidsmarkt. Zij zijn in staat om personeel op alle niveaus binnen de techniek te bemiddelen. Van hoger opgeleide 'white collar' specialisten bij Teqoia tot uitvoerende 'blue collar' professionals bij Maintec.